Προστασία δεδομένων

Η παρούσα Πολιτική ενημερώθηκε ώστε να συμμορφώνεται με το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GPDR).

Με σκοπό την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων από κακόβουλη πρόσβαση και προκειμένου να διατηρηθεί ασφάλεια στα δεδομένα και στοιχεία που περιλαμβάνονται στον ιστότοπο www.techstories.gr έχουν δημιουργηθεί, προσαρμοστεί και ενσωματωθεί οι κατάλληλες ηλεκτρονικές διαδικασίες με σκοπό τη διαφύλαξη αυτών των ευαίσθητων προσωπικών πληροφοριών και στοιχείων.

Οι πληροφορίες αυτές συγκεντρώνονται από τον ιστότοπο Techstories, αποθηκεύονται σε ασφαλή χώρο, στον οποίο έχουν πρόσβαση μόνο οι διαχειριστές της ιστοσελίδας, με κωδικούς πρόσβασης και τεχνολογικά μέσα που εξασφαλίζουν την προστασία αυτών των δεδομένων από οποιαδήποτε τροποποίηση ή/και κακόβουλη χρήση.

Έχοντας αποδεχθεί τα cookies της ιστοσελίδας www.techstories.gr, αποδέχεστε την παραπάνω συλλογή και αποθήκευση πληροφοριών, με σκοπό την μέτρηση επισκεψιμότητας, εμφάνιση «εξατομικευμένων» διαφημίσεων βάσει των προτιμήσεών σας, κτλ. Οι πληροφορίες που συλλέγονται αφορούν το είδος του περιηγητή, οι γενικές του ρυθμίσεις, διεύθυνση IP της συσκευής, ημερομηνία και ώρα επίσκεψης στη σελίδα καθώς και χρόνος παραμονής σας σε αυτή. Σε περίπτωση που ολοκληρώσετε κάποια εγγραφή στον ιστότοπο, αποθηκεύονται σε βάση δεδομένων τα στοιχεία που εσείς έχετε καταχωρήσει (όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, email, κτλ) όπως αυτά εμφανίζονται στη φόρμα εγγραφής. Κατά την εγγραφή σας, αποδέχεστε την λήψη ενημερωτικών προσφορών και νέων συνταγών στην ηλεκτρονική διεύθυνση την οποία έχετε δηλώσει.

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε τη διαγραφή από τη λίστα ενημερωτικών Newsletter, έχετε τη δυνατότητα να διαγραφείτε αυτόματα, επιλέγοντας τη «διαγραφή»/«unsubscribe» μέσα από το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε παραλάβει. Επιπλέον, αν επιθυμείτε την πλήρη διαγραφή όλων των προσωπικών σας δεδομένων που ενδέχεται να έχουν αποθηκευτεί στις βάσεις δεδομένων, τα οποία εσείς καταχωρήσατε κατά την εγγραφή σας, παρακαλείσθε όπως αποστείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@techstories.gr προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαγραφή.

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist